Om Oss

Värderingar

Vi står för följande värderingar och använder de som ett aktivt styrmedel både internt och i de uppdrag vi utför. De säger kort och gott en hel del om hur vi är och verkar.

Humanism och helhet
Vi utgår från att människor kan och vill utvecklas. Vi har tilltro till människors handlingskraft och är övertygade om att beslut som grundar sig i individens fria vilja skapar motivation. Vi ser till helheten i utvecklings- och förändringsarbete. Det innebär att vi inom coaching berör mer än bara arbetslivet och att vi vid grupputveckling arbetar med arbetslaget som en del av en organisation och ett samhälle.

Vetenskaplig grund
Det vi gör baseras på aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Detta borgar för effektivitet, kvalitet och att vårt arbete ger praktiskt användbara resultat som leder till förändring. Det gillar vi.

Ärlighet och mod
Vi håller vad vi lovar. Och vi lovar bara det vi kan hålla. Vi möter människor med respekt och integritet. Vi har modet att vara ärliga i kontakter och tror att det skapar en öppenhet som leder till ett tryggt samarbete. Vårt mod tar sig också formen att utmana det invanda och att faktiskt tacka nej till uppdrag där vi vet att andra kan göra jobbet bättre. 

Kundcase

Vi är stolta över alla våra uppdrag genom åren. Här delar vi med oss av några exempel. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Se våra kundcase »
Tankar

En firad framgång är en viktig framgång, hur liten den än är. Finmakt och fulmakt. Lyssnandets gåva. Det är några av rubrikerna i Cecilia Hjeltes tankar om ledarskap, organisationsutveckling och livet sett lite från sidan.

Läs mer »
Om dig

Du är en person som vill påverka och bidra i din organisation. Som jobbar hårt för att förbättra och förändra så att er organisation kan...

Läs mer »

Följ oss på LinkedIn