Tankar

Det är dags att ta det på allvar
Vi pratar inte öppet om det. När vi möter någon som är sjukskriven för utmattning är vi empatiska och tänker samtidigt ”vilken tur att det inte är jag”.  Läs mer »

  

Saker jag har lärt mig efter tusen timmars chefscoaching
Det har gått inflation i ett viktigt ord. ”Kränkt”. Ett sällan-ord har blivit modeord. Vi slarvar med ordets betydelse och ett viktigt begrepp tappar sitt rätta värde. Läs mer om saker jag har lärt mig » 

 

Kränkt – ett oantastligt begrepp
Det har gått inflation i ett viktigt ord. ”Kränkt”. Ett sällan-ord har blivit modeord. Vi slarvar med ordets betydelse och ett viktigt begrepp tappar sitt rätta värde. Läs mer »

 

Lyssnandets gåva
Jag tror att du känner igen dem. Människorna som snackar konstant och inte ger dig en syl i vädret. Vännen som tar all plats i samtalet eller chefen som knappar på datorn samtidigt som han ska lyssna på dig. Eller de som med sin tysthet får även dig att bli tyst. Hur mycket du än lyssnar på andra blir det aldrig din tur att prata.
Läs mer om lyssnandets gåva » 

 

En firad framgång är en viktig framgång, hur liten den än är.
Smaka på segerns sötma. Passa på att fira när det händer. Avbryt vardagslunken, bryt rutinerna och våga ta dig tid att vara i glädjen av att nå ett mål.
Läs mer om en firad framgång »

Kundcase

Vi är stolta över alla våra uppdrag genom åren. Här delar vi med oss av några exempel. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Se våra kundcase »
Tankar

En firad framgång är en viktig framgång, hur liten den än är. Finmakt och fulmakt. Lyssnandets gåva. Det är några av rubrikerna i Cecilia Hjeltes tankar om ledarskap, organisationsutveckling och livet sett lite från sidan.

Läs mer »
Om dig

Du är en person som vill påverka och bidra i din organisation. Som jobbar hårt för att förbättra och förändra så att er organisation kan...

Läs mer »

Följ oss på LinkedIn