Metoder & Verktyg

VIA Strenghts

(karaktärsstyrkor)

De som använder sina styrkor i större utsträckning är gladare, har större självförtroende, högre grad av självkänsla, erfar mindre stress, är mer engagerade och presterar bättre på arbetet. De är också mer effektiva vad gäller att utveckla sig själva och växa som människa.

Forskningen om styrkor kommer från den positiva psykologin som utgår från välmående och glädje. De senaste decennierna har styrkor blivit ett legitimt forskningsområde och flera validerade instrument har tagits fram. Ett av dem är VIA Survey of Character Strengths. Det är ett instrument som identifierar individens styrkor. Vi jobbar sedan med att hitta nya sätt att använda styrkorna. 

Kundcase

Vi är stolta över alla våra uppdrag genom åren. Här delar vi med oss av några exempel. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Se våra kundcase »
Tankar

En firad framgång är en viktig framgång, hur liten den än är. Finmakt och fulmakt. Lyssnandets gåva. Det är några av rubrikerna i Cecilia Hjeltes tankar om ledarskap, organisationsutveckling och livet sett lite från sidan.

Läs mer »
Om dig

Du är en person som vill påverka och bidra i din organisation. Som jobbar hårt för att förbättra och förändra så att er organisation kan...

Läs mer »

Följ oss på LinkedIn