Metoder & Verktyg

TLI 360

TLI 360 är ett koncept för ledarskapsfeedback. Vid en TLI-mätning låter du dina medarbetare svara på ett antal påståenden om ditt ledarskap. Medarbetarnas svar sammanställs och återkopplas till sig i en skriftlig feedbackrapport. Den ger dig en tydlig bild över styrkor och utvecklingsområden i ditt individuella ledarskap, och hjälper dig att skapa en tydlig och konkret handlingsplan för hur du kan utveckla ledarskapet.

Konceptet utgår från de ledarskapsteorier som har starkast vetenskapligt stöd, och bygger även på de principer för feedback som fått starkast stöd i psykologisk forskning.

Kundcase

Vi är stolta över alla våra uppdrag genom åren. Här delar vi med oss av några exempel. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Se våra kundcase »
Tankar

En firad framgång är en viktig framgång, hur liten den än är. Finmakt och fulmakt. Lyssnandets gåva. Det är några av rubrikerna i Cecilia Hjeltes tankar om ledarskap, organisationsutveckling och livet sett lite från sidan.

Läs mer »
Om dig

Du är en person som vill påverka och bidra i din organisation. Som jobbar hårt för att förbättra och förändra så att er organisation kan...

Läs mer »

Följ oss på LinkedIn