Metoder & Verktyg

MBTI - Myers-Briggs Type Indicator

Some description

Att vi människor är olika är ingen nyhet, inte heller att våra olikheter ibland gör att vi har svårt att förstå varandra. När personer, grupper och företag vill fungera bättre tillsammans kan det vara bra med något hjälpmedel – en personlighetsprofil som visar hur gruppmedlemmarna fokuserar och ser på saker och ting samt hur de fattar beslut.

MBTI (Myers-Briggs Type Indicator) bygger på Jungs teori om psykologiska typer och har mer än 50 års forskning bakom sig. MBTI visar hur skillnader mellan människor kan tas tillvara och användas på ett konstruktivt sätt. Profilanalysen utgör ett lättfattligt diskussionsunderlag som ger människor bättre insikt i såväl sina egna som andras agerande och reaktioner.

Kundcase

Vi är stolta över alla våra uppdrag genom åren. Här delar vi med oss av några exempel. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Se våra kundcase »
Tankar

En firad framgång är en viktig framgång, hur liten den än är. Finmakt och fulmakt. Lyssnandets gåva. Det är några av rubrikerna i Cecilia Hjeltes tankar om ledarskap, organisationsutveckling och livet sett lite från sidan.

Läs mer »
Om dig

Du är en person som vill påverka och bidra i din organisation. Som jobbar hårt för att förbättra och förändra så att er organisation kan...

Läs mer »

Följ oss på LinkedIn