Luleå Kommun

Ingen blir någonsin fullärd. Inte ensden mest rutinerade chefen. Det anser Luleå kommun, som valde att stärka och fördjupa det hållbara ledarskapet bland ett tjugotal erfarna chefer.

Hållbarhet är ett ord som dyker upp i många sammanhang. När vi pratar om hållbart ledarskap tittar vi på vilka organisatoriska och individuella aspekter som bidrar till att personens ledarskap blir hållbart i längden.

Under två dagar fick deltagarna titta på de faktorer som påverkar ett hållbart ledarskap. Vi fokuserade extra mycket på KASAM, känsla av sammanhang, som är ett enkelt sätt att förstå vad som krävs för att ledare och organisationer ska vara hållbara i längden. Deltagarna avslutade dagarna med att identifiera några konkreta saker de kan göra för att påverka sin hållbarhet som ledare. Ett hållbart ledarskap leder till en bättre verksamhet och nöjdare medarbetare.

www.lulea.se

Kundcase

Vi är stolta över alla våra uppdrag genom åren. Här delar vi med oss av några exempel. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Se våra kundcase »
Tankar

En firad framgång är en viktig framgång, hur liten den än är. Finmakt och fulmakt. Lyssnandets gåva. Det är några av rubrikerna i Cecilia Hjeltes tankar om ledarskap, organisationsutveckling och livet sett lite från sidan.

Läs mer »
Om dig

Du är en person som vill påverka och bidra i din organisation. Som jobbar hårt för att förbättra och förändra så att er organisation kan...

Läs mer »

Följ oss på LinkedIn