Hyper Island

De har kontor i tre världsdelar. Deras studenter och kunder finns över hela världen. Hyper Island designar program och kurser som utmanar företag och individer att lära, växa och förbli konkurrenskraftiga i en alltmer digitaliserad värld. Företaget är i stark tillväxt, med den växtvärk som följer med globala tillväxtföretag.

Ett av Ericson & Hjeltes många uppdrag för Hyper Island var då vi arbetade med det team som ansvarar för företagets långa utbildningar för studenter. Ett multikulturellt gäng med mycket ansvar och engelska som arbetsspråk.

Under grupputvecklingen med det internationella teamet belystes bland annat normer och strukturer, hur och när gruppen ska samarbeta samt bra sätt att använda de personliga och kompetensmässiga olikheterna i gruppen. Det hela avslutades med att dra ihop en actionplan och uppföljning.

www.hyperisland.com

Kundcase

Vi är stolta över alla våra uppdrag genom åren. Här delar vi med oss av några exempel. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Se våra kundcase »
Tankar

En firad framgång är en viktig framgång, hur liten den än är. Finmakt och fulmakt. Lyssnandets gåva. Det är några av rubrikerna i Cecilia Hjeltes tankar om ledarskap, organisationsutveckling och livet sett lite från sidan.

Läs mer »
Om dig

Du är en person som vill påverka och bidra i din organisation. Som jobbar hårt för att förbättra och förändra så att er organisation kan...

Läs mer »

Följ oss på LinkedIn