Om Oss

Filosofi

Vi vill bidra till en bättre värld

”Our people have the common purpose to help individuals and groups in organisations to be the best they can be. So they can reach the goals and purpose of their organisations and thereby contribute to a better world.”

Ibland blir det helt enkelt bättre på engelska. Vi på Ericson & Hjelte vill göra nytta. Vi vill bidra till en bättre värld. Vårt sätt att göra det är att guida våra kunder på vägen mot dit de vill, där de gör mest nytta. Därför väljs vi av kunder som delar våra värderingar. Det är där vi gör mest nytta.

Kundcase

Vi är stolta över alla våra uppdrag genom åren. Här delar vi med oss av några exempel. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Se våra kundcase »
Tankar

En firad framgång är en viktig framgång, hur liten den än är. Finmakt och fulmakt. Lyssnandets gåva. Det är några av rubrikerna i Cecilia Hjeltes tankar om ledarskap, organisationsutveckling och livet sett lite från sidan.

Läs mer »
Om dig

Du är en person som vill påverka och bidra i din organisation. Som jobbar hårt för att förbättra och förändra så att er organisation kan...

Läs mer »

Följ oss på LinkedIn