Om oss

Vi hjälper organisationer, grupper och chefer – lokalt och globalt – att gå från insikt till förändring. Det gör vi genom konsultativa insatser inom ledarskap, grupputveckling och kommunikation. Vi utgår från beprövad erfarenhet, aktuell forskning och internationell praxis. Det ger resultat.

Ericson & Hjelte AB startades 2006. Vår ambition var att erbjuda ledare, grupper och organisationer en nära och långsiktig samarbetspartner. I den andan har vi fortsatt.

Vår bas finns i Luleå och vi verkar i huvudsak i Norrbottens län och med globala uppdrag. Våra uppdragsgivare kommer från ett brett spektrum av branscher. Det är bra, tycker vi. Då får vi möjligheten att sprida goda arbets- och förhållningssätt mellan såväl sektorer och branscher som organisationer.

Tack vare vårt kvalitativa, innovativa och resultatorienterade förhållningssätt bidrar våra organisationskonsulter till en effektivare organisation och hållbar utveckling hos våra kunder. 

Kundcase

Vi är stolta över alla våra uppdrag genom åren. Här delar vi med oss av några exempel. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Se våra kundcase »
Tankar

En firad framgång är en viktig framgång, hur liten den än är. Finmakt och fulmakt. Lyssnandets gåva. Det är några av rubrikerna i Cecilia Hjeltes tankar om ledarskap, organisationsutveckling och livet sett lite från sidan.

Läs mer »
Om dig

Du är en person som vill påverka och bidra i din organisation. Som jobbar hårt för att förbättra och förändra så att er organisation kan...

Läs mer »

Följ oss på LinkedIn