Om Dig

Du är en person som vill påverka och bidra i din organisation. Som jobbar hårt för att förbättra och förändra så att er organisation kan göra det den ska, det den finns till för. Du har en glöd som gör att du vill det där lilla extra med det du tar dig an. Du är också rätt kritisk och vågar ställa krav.

Det gör att vi också vet att du vill ha ett samarbete med organisationskonsulter som du kan lita på. Såna som håller vad de lovar, som levererar, som vågar säga emot när de tycker annorlunda. Som bidrar med nya infallsvinklar. Som regelbundet lär sig nytt och prioriterar kompetensutveckling. Som jobbar med lagom många uppdrag så det finns energi och lust när de kommer till dig. Som tackar nej och lotsar dig vidare till någon annan när de inte har rätt kunskap.

Fast egentligen vet vi inte ett skvatt om dig.

Men nu kommer något som vi verkligen vet. Om du känner igen dig i våra påståenden har du kommit rätt. Då kommer det här att bli riktigt, riktigt bra.

Välkommen till Ericson & Hjelte.

Kundcase

Vi är stolta över alla våra uppdrag genom åren. Här delar vi med oss av några exempel. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Se våra kundcase »
Tankar

En firad framgång är en viktig framgång, hur liten den än är. Finmakt och fulmakt. Lyssnandets gåva. Det är några av rubrikerna i Cecilia Hjeltes tankar om ledarskap, organisationsutveckling och livet sett lite från sidan.

Läs mer »
Om dig

Du är en person som vill påverka och bidra i din organisation. Som jobbar hårt för att förbättra och förändra så att er organisation kan...

Läs mer »

Följ oss på LinkedIn