För Organisationer

Medarbetarskap

En del säger medarbetarskap. Andra använder ordet followership. Vi pratar om att följare och ledare hänger ihop. Att det ena inte kan existera utan det andra. Ibland möts vi av att ordet följare inte gillas. Att det skulle vara nedvärderande. Men vi tycker det är bland det finaste som finns, för utan följare kan ingen leda. Och det är en konst att följa.

Forskning visar att de arbetslag som har högre mognadsgrad gällande medarbetarskap och grupputveckling presterar avsevärt bättre. Vi hjälper ledare att bättre möta sina följare, och följare att bättre stötta och ifrågasätta sina ledare.

Kundcase

Vi är stolta över alla våra uppdrag genom åren. Här delar vi med oss av några exempel. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Se våra kundcase »
Tankar

En firad framgång är en viktig framgång, hur liten den än är. Finmakt och fulmakt. Lyssnandets gåva. Det är några av rubrikerna i Cecilia Hjeltes tankar om ledarskap, organisationsutveckling och livet sett lite från sidan.

Läs mer »
Om dig

Du är en person som vill påverka och bidra i din organisation. Som jobbar hårt för att förbättra och förändra så att er organisation kan...

Läs mer »

Följ oss på LinkedIn