För Organisationer

Kriskommunikation

I en tid av knivskarp konkurrens gäller det att kunna hantera det oväntade. Vi ger dig nödvändig kunskap och verktyg för att kunna manövrera en intern eller extern krissituation. Kriskommunikation när den är som bäst – enkel och rak.

Vår ambition är att du och ditt företag eller din organisation ska klara sig genom en kris. Inte enbart genom att hantera den utan också vända den till er fördel. Är du förberedd och känner till krisens grundelement har du allt att vinna.

Du lär dig vända tuffa motgångar till din fördel, med praktiska och teoretiska övningar som ger dig ett övertag i en svår situation. Du får verktyg som du kan använda i både en krissituation men också när det gäller tydlig positionering.

Kundcase

Vi är stolta över alla våra uppdrag genom åren. Här delar vi med oss av några exempel. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Se våra kundcase »
Tankar

En firad framgång är en viktig framgång, hur liten den än är. Finmakt och fulmakt. Lyssnandets gåva. Det är några av rubrikerna i Cecilia Hjeltes tankar om ledarskap, organisationsutveckling och livet sett lite från sidan.

Läs mer »
Om dig

Du är en person som vill påverka och bidra i din organisation. Som jobbar hårt för att förbättra och förändra så att er organisation kan...

Läs mer »

Följ oss på LinkedIn