För Ledare

Träningsläger för chefer

Vi har märkt en sak. Erfarna chefer har ofta ett annat behov av kompetensutveckling än det som erbjuds i de traditionella ledarutvecklingsprogrammen. Men de har lika stort behov av att utvecklas. Vi vet också att forskning visar på vikten av att träna ledarskapet i verklighetsnära situationer.

Därför har vi utvecklat ett träningsläger där vi låter erfarna chefer använda sin kunskapsbank, träna, få feedback och träna igen. Vi arbetar utifrån perspektivet positiv psykologi för att stärka det som är varje individs styrkor. Inför träningslägret identifierar vi vad deltagarna har behov av att stärka och efter det skräddarsyr vi programmet tillsammans med professionella skådespelare.

Träningsläger passar bäst för erfarna chefer som har gått ledarutvecklingsprogram tidigare.

Kundcase

Vi är stolta över alla våra uppdrag genom åren. Här delar vi med oss av några exempel. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Se våra kundcase »
Tankar

En firad framgång är en viktig framgång, hur liten den än är. Finmakt och fulmakt. Lyssnandets gåva. Det är några av rubrikerna i Cecilia Hjeltes tankar om ledarskap, organisationsutveckling och livet sett lite från sidan.

Läs mer »
Om dig

Du är en person som vill påverka och bidra i din organisation. Som jobbar hårt för att förbättra och förändra så att er organisation kan...

Läs mer »

Följ oss på LinkedIn