För Ledare

Coaching

Vad är coaching egentligen? Ett yrke? Ett förhållningssätt? Eller ett verktyg? Vi vill påstå att coaching kan vara allt det. Coaching används i många sammanhang och utmärker sig genom kombinationen av tro på den coachades förmåga, framtidsinriktning mot mål, aktivt lyssnande och öppna frågor.

Coaching i sin rena form handlar om att jobba med sex olika moment: nuläget, önskat läge, mål, resurser, hinder och aktiviteter. Det sker genom individuella samtal. Coaching är ett kraftfullt verktyg som vi använder vid utveckling av chefer och andra nyckelpersoner.

Coaching kommer till nytta på olika sätt:

  • Prioritera – att tänka strategiskt, att välja och välja bort
  • Delegera – träna på att använda dina medarbetares kompetens
  • Livsbalans – återhämtning som blir av, på de sätt som passar dig
  • Karriärutveckling – var är du, och vart vill du?

När coachingen är som allra bäst är den coachade förundrad över samtalets kraft och coachen förundrad över hur mycket personen har coachat sig själv.

Den coaching vi erbjuder utförs enligt ICFs (International Coaching Federation) och ICCs (International Coaching Community) etiska koder och riktlinjer.

Some descriptionSome description

Kundcase

Vi är stolta över alla våra uppdrag genom åren. Här delar vi med oss av några exempel. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Se våra kundcase »
Tankar

En firad framgång är en viktig framgång, hur liten den än är. Finmakt och fulmakt. Lyssnandets gåva. Det är några av rubrikerna i Cecilia Hjeltes tankar om ledarskap, organisationsutveckling och livet sett lite från sidan.

Läs mer »
Om dig

Du är en person som vill påverka och bidra i din organisation. Som jobbar hårt för att förbättra och förändra så att er organisation kan...

Läs mer »

Följ oss på LinkedIn