För Grupper

Ledningsgruppen

En väl fungerande ledningsgrupp är avgörande för organisationen förmåga att nå mål. Trots det presterar många ledningsgrupper långt under sin kapacitet. Nycklarna till ett gott resultat är en tydlig uppgift, delade mål och tydliga roller.

Arbetet med att utveckla en ledningsgrupp har mycket gemensamt med grupputveckling men är oftast mer omfattande. Vi använder coaching och feedback för att stärka öppenheten, tilliten och förmågan till reflektion för kontinuerligt lärande. Vi leder processen från start till mål och bidrar med teorier, verktyg och aktuell forskning.

Kundcase

Vi är stolta över alla våra uppdrag genom åren. Här delar vi med oss av några exempel. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Se våra kundcase »
Tankar

En firad framgång är en viktig framgång, hur liten den än är. Finmakt och fulmakt. Lyssnandets gåva. Det är några av rubrikerna i Cecilia Hjeltes tankar om ledarskap, organisationsutveckling och livet sett lite från sidan.

Läs mer »
Om dig

Du är en person som vill påverka och bidra i din organisation. Som jobbar hårt för att förbättra och förändra så att er organisation kan...

Läs mer »

Följ oss på LinkedIn