För Grupper

Grupputveckling

En grupp går igenom flera utvecklingsfaser på sin väg att bli en mogen grupp och ett högpresterande lag. Mogna arbetsgrupper får högre skattning på kundservice, genomför sitt arbete snabbare och skapar mer intäkter till företaget än grupper i de tidigare utvecklingsfaserna. Det handlar alltså om rent affärsmässiga fördelar, förutom ett bättre samarbete och arbetsklimat.

Målet är att få gruppen att arbeta med de frågor som behöver klaras av för att mogna och utvecklas, eller behålla den effektivitet som redan finns. En grupputveckling genomförs med flera träffar under en längre tid för att skapa långsiktigt hållbar förändring.

Kundcase

Vi är stolta över alla våra uppdrag genom åren. Här delar vi med oss av några exempel. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Se våra kundcase »
Tankar

En firad framgång är en viktig framgång, hur liten den än är. Finmakt och fulmakt. Lyssnandets gåva. Det är några av rubrikerna i Cecilia Hjeltes tankar om ledarskap, organisationsutveckling och livet sett lite från sidan.

Läs mer »
Om dig

Du är en person som vill påverka och bidra i din organisation. Som jobbar hårt för att förbättra och förändra så att er organisation kan...

Läs mer »

Följ oss på LinkedIn