Karantän eller begränsade möten?

Vi hjälper dig

Coronaviruset skakar om vår tillvaro och rubbar våra vanor, samtidigt som du som chef ska utstråla trygg stabilitet mitt i värsta turbulensen. Det gäller att hålla huvudet kallt, hjärtat varmt och samtidigt kunna fatta genomtänkta beslut.


Vi förstår att utmaningen att få verksamheten att rulla på som vanligt kan kännas övermäktig, och vill bidra med det vi kan för att underlätta situationen. Vi har stor kunskap och erfarenhet av att använda digitala mötesformer, såväl för enskilda samtal som för större sammankomster. Tillsammans med vår gedigna kunskap inom beteendevetenskap, ledarskap och organisationer ger det oss goda möjligheter att hjälpa er att göra det bästa av läget.

Kanske sitter du själv i karantän, eller så har ni infört strikta förhållningsregler som begränsar era möjligheter att träffas. Vi vill nu öka förutsättningarna för dig att i dagsläget nyttja våra tjänster och ge er det stöd ni behöver. Därför rabatterar vi några av våra tjänster genom att erbjuda en tillfällig taxa.

 

För chefer som vill leda med hjärta och hjärna

 • Digitalt stöd med fokus på hantering av den aktuella situation du som chef står mitt i.
 • Konkreta tips på hur du använder digitala mötesformer för att bibehålla fungerande kommunikation och god relation till dina medarbetare.
 • Kunskap och stöd i krishantering.
 • Hjälp att bygga trygghet i orostider:
  • vad du som chef kan göra för att hantera olika reaktioner på arbetsplatsen.
  • hur du skapar möjligheter när ni inte kan fortsätta som vanligt.
  • hur du upprätthåller effektivitet och produktivitet.

 
För organisationer som måste ha sin personal hemma

 • Coachsamtal för medarbetare för att hjälpa hjärnan att gå från hot till möjlighet.
 • Webbworkshop på valt tema, exempelvis ”Upprätthålla effektivitet och engagemang när hemmet blivit arbetsplats” eller ”Arbeta på distans; samarbete med digitala möten som arbetsform”.


För ledningsgrupper

 • Processtöd för hjälp med kloka beslut, reflektion och gott samarbete i ansträngda lägen.
 • Webworkshopen ”Ledningsgruppen – ett hinder eller en tillgång för organisationen?”
 • ”Hur löser vi problem?” Vi går igenom och tränar en modell som ger vägledning att hitta rätt åtgärd för att möta oförutsägbara och komplexa problem.

 

Våra erbjudanden

Digitalt Chefsstöd
Tre samtal á 45 min under 6–8 veckor


Webbutbildning
2,5 tim för minst 6 personer

 

Övriga insatser
Vi skräddarsyr alla våra insatser för bästa resultat. Hör av dig med dina behov så hjälper vi dig.

Kundcase

Vi är stolta över alla våra uppdrag genom åren. Här delar vi med oss av några exempel. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Se våra kundcase »
Tankar

En firad framgång är en viktig framgång, hur liten den än är. Finmakt och fulmakt. Lyssnandets gåva. Det är några av rubrikerna i Cecilia Hjeltes tankar om ledarskap, organisationsutveckling och livet sett lite från sidan.

Läs mer »
Om dig

Du är en person som vill påverka och bidra i din organisation. Som jobbar hårt för att förbättra och förändra så att er organisation kan...

Läs mer »

Följ oss på LinkedIn